Reshaping urban living together

Om nog beter in te kunnen spelen op de veranderde behoeften van onze bewoners, huurders en opdrachtgevers zijn we sinds 17 januari 2022 van naam veranderd en hebben we enkele nieuwe merken geïntroduceerd. We blijven hierdoor een organisatie die meebeweegt, vernieuwt en inspireert. Een organisatie die staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en betrokkenheid. Vanaf nu zijn wij daarom Mosaic World.

Zoals bij elk mozaïek is de waarde van Mosaic World veel meer dan de som der delen. Elk van onze divisies heeft een uniek voordeel doordat het deel uitmaakt van een groter 'ecosysteem' van bedrijven, allemaal ontworpen om onze gedeelde visie te realiseren, een visie van levendige stedelijke ruimten bestaand uit een diverse en dynamische bevolking.

PLAZA RESIDENT SERVICES

Plaza Resident Services biedt starters, nieuwkomers en studenten in Europese steden kleinschalige woonruimten met eigen voorzieningen en gedeelde gemeenschapsruimtes. Een bijbehorende servicegerichte dienstverlening in een veilige, inspirerende gemeenschap is uitgangspunt.

www.plazaresidentservices.com/

MONOMA

Monoma is tijdelijk wonen 2.0, via bruikleen of tijdelijke bruikleen, en biedt mensen die kiezen voor een moderne, nomadische levensstijl een tijdelijke woonruimte in onconventioneel ongebruikt vastgoed waarmee de stedelijke omgeving een krachtige, creatieve impuls krijgt.

www.monoma.eu/

NEWNEWNEW

Ons platform NewNewNew maakt het zoeken van een geschikte woonruimte leuk en transparant met een actueel overzicht van beschikbare woon-, werk-, parkeer- en opslagruimten voor korte of langere termijn in een dynamische community.

www.newnewnew.space

WATCHTOWER SECURITY SOLUTIONS

Watchtower Security Solutions verzorgt tijdelijke beveiliging en bewaking van onder meer gebouwen, bouwplaatsen en buitenterreinen.

wt-security.com