Watchtower Security Solutions

Voor stadsontwikkelaars biedt Watchtower Security Solutions een tijdelijke beveiliging van eigendommen en bouwterreinen die flexibel is, met een klachtgerichte service van hoge kwaliteit, terwijl haar oplossingen naadloos opgaan in de omgeving en waardevolle (stads)gebieden beveiligen.

De beste beveiliging is beveiliging die deel uitmaakt van de buurt

Dit is de kern van wat wij bij Watchtower Security Solutions bedoelen met progressieve vastgoedbeveiliging. Een aanpak die fysiek (in termen van opgaan in de omgeving) en sociaal (in zijn klantgerichte service en verantwoordelijkheid voor de buurt) ontworpen is om in de buurt te passen in plaats van op te vallen.

Een voorbeeld: het heroverwegen van de rol van verlichting. Het oude denken is 'hoe feller, hoe beter', wat leidt tot een vijandige sfeer, hoog elektriciteitsverbruik en slapeloze, geïrriteerde buren. Door uitsluitend infrarode nachtverlichting en minder palen op zonne-energie te gebruiken, kunnen we helpen voorkomen dat bouwplaatsen en andere eigendommen een doorn in het oog voor de buurt of een doelwit voor dieven worden.

Hetzelfde soort vooruitstrevende denken is terug te vinden in onze ondernemende, persoonlijke benadering van elk object en elke klant. Wij zijn een moderne dienstverlener, technologisch onderlegd en sociaal bewust, die inzicht en intelligentie brengt in de beveiliging van stedelijke eigendommen. Dat is vooruitgang.