Plaza Resident Services

Voor stadsmakers ontsluit en beveiligt Plaza Resident Services slimme micro-woonoplossingen die door de gemeenschap worden aangestuurd, van hoge kwaliteit zijn en waarbij de bewoner centraal staat, zodat mensen de woning en de vrijheid krijgen om een bruisend stadsleven te leiden.

Het woord plaza komt van het Spaanse woord dat " plaats" betekent

Wanneer mensen met elkaar omgaan op een plaats waar gemeenschapszin en veiligheid heersen, verandert deze plaats van een marktplaats in iets meer. Het wordt het fysieke kader waarop een gemeenschap groeit.

Ons doel bij Plaza Resident Services is om dat proces soepeler te laten verlopen waardoor een plek een thuis wordt en een thuis onderdeel wordt van een bloeiende stadswijk.

Wij doen dit door studenten, nieuwe bewoners en starters van allerlei pluimage slimme, kleinere stedelijke woonruimtes aan te bieden die zij tot hun eigen huis kunnen maken en de woondiensten die helpen deze huizen tot een echte gemeenschap te smeden.

Terwijl het traditionele huisvestingsbeleid de voorkeur geeft aan permanent eigenwoningbezit, putten wij onze inspiratie uit de oorspronkelijke plazas, waar een diverse, dynamische mix van mensen regelmatig samenkwam om een kosmopolitische en gastvrije omgeving te creëren.