Watchtower Security Solutions
  • News
  • 17-4-2023

Watchtower Security Solutions introduceert Watchtower Guard

Watchtower Security Solutions heeft op vastgoedbeurs Provada de Watchtower Guard geïntroduceerd. De Watchtower Guard is de opvolger van de Watchtower Alarm Kit, een flexibele beveiligingsoplossing voor leegstaand vastgoed en afgesloten ruimtes, zoals garageboxen, keten, containers en opslagruimtes.


De Watchtower Guard, bestaand uit enkele draadloos te plaatsen bewegingssensoren, een centrale unit, en een handige bedienings-app, is door zijn krachtige draadloze bereik en lange batterijduur flexibel inzetbaar en gemakkelijk te installeren. Directe alarmering bij calamiteiten en noodsituaties maakt de Watchtower Guard zeer geschikt voor tijdelijke beveiliging van uiteenlopende objecten.

Alarm met visuele ondersteuning

Het grote verbeterpunt ten opzichte van zijn voorloper is dat de Watchtower Guard niet alleen een luid alarm laat horen zodra een van de sensoren een indringer herkent, het neemt ook meteen beeldmateriaal op van de melding op en stuurt deze door. De Watchtower Guard is hiermee naast een effectieve beveiligingstoepassing ook nog eens een kostenbesparende en duurzame oplossing die voorkomt dat beveiligers voor niks op een melding afkomen. Waar vergelijkbare systemen vaak alleen een alarmmelding geven, geeft de Watchtower Guard ook visuele ondersteuning van de melding. Cruciale ondersteuning die direct laat zien of een melding een zwerfkat of een indringer betreft.

Laatste nieuws