Watchtower Security Solutions
  • News
  • 20-9-2023

Watchtower Security Solutions en Securiton AG bundelen hun krachten.

Een recente aardbeving in het Zwitserse dorp Schwanden heeft geleid tot een samenwerking tussen Watchtower Security Solutions en het Zwitserse bedrijf Securition AG.

Watchtower Security Solutions en Securiton AG, net als Watchtower een specialist op het gebied van technische beveiligingsoplossingen, waren in vergaande gesprekken om een samenwerking op te zetten, toen het Zwitserse dorp Schwanden opgeschrikt werd door een aardbeving. Deze onvoorziene situatie heeft geresulteerd in een vliegende start van de samenwerking tussen beide partijen. Meteen zijn de eerste Watchtowers ingezet om de veiligheid van het dorp te waarborgen en eventuele indringers af te schrikken.

Zeven Watchtowers houden het geblokkeerde & geëvacueerde gebied in de gaten en beveiligen het 24/7 tegen onbevoegde toegang.

MATHIAS, PROJECT MANAGER

Terwijl de inwoners van Schwanden tijdelijk ergens anders ondergebracht zijn, beveiligen onze Watchtowers het afgesloten gebied, de woningen en bezittingen van de inwoners. Bovendien zijn de Watchtowers, die al binnen één week geleverd en geïnstalleerd zijn, voorzien van geavanceerde AI-technologie waardoor elke mogelijke indringer in real-time kan worden opgemerkt.

Door deze intensieve samenwerking zal Securiton, naast het project in Schwanden, onze Watchtower beveiligingsoplossingen ook bij andere klanten in Zwitserland in gaan zetten. Watchtower Security Solutions en Securiton, in een ander jasje, maar nog steeds gebaseerd op hetzelfde betrouwbare en geavanceerde technologie die u van ons kent!

Laatste nieuws