Monoma
  • News
  • 20-10-2022

Stichting Babyspullen gebruikt Monoma opslagruimtes in leegstaand vastgoed.

Monoma Nederland stelt landelijk opslag ter beschikking aan Stichting Babyspullen.

Ruim 5.500 Baby-startpakketten met luiers, slabbetjes en spenen per jaar opslaan is geen kinnesinne. Operationeel directeur Marilia Bischot van Stichting Babyspullen is dan ook blij met de opslagruimte die Monoma Nederland in haar lopende projecten kan bieden: “Onze 350 vrijwilligers verzamelen via zo’n 200 inzamelpunten jaarlijks grote hoeveelheden broodnodige babyspullen voor moeders die met weinig moeten rondkomen. De logistiek daaromheen is een constante uitdaging. De samenwerking met Monoma Nederland om in haar beheerportefeuille landelijk opslag ter beschikking te stellen, geeft ons voorlopig weer de ruimte!”.

Commercieel Manager Masih Nessar van Monoma: “ De eerste plekken in Utrecht en Heerhugowaard van elk ca. 100m2 zijn onderdeel van grotere complexen die we beheren, dat zorgt ervoor dat er altijd een oogje in het zeil wordt gehouden.”

Chief Commercial Officer Jolijn van den Hengel, van moederbedrijf Mosaic World:” Binnen onze visie ‘Reshaping Urban Living Together’ juichen we dit soort initiatieven van harte toe. We leveren dagelijks een bijdrage door betaalbare woon- en werkruimtes te realiseren, maar zeker ook door samen te investeren in de gemeenschap. Vandaar dat we graag onze lokaties ter beschikking stellen voor dit mooie initiatief.”

Ook helpen?

Wil je zelf een donatie doen, kijk op de website van Stichting Babyspullen aan welke items het meeste behoefte is en vind het dichtstbijzinde inzamelpunt: Inzamelpunten – Stichting Babyspullen

Laatste nieuws