Mosaic World
  • News
  • 17-9-2021

Patricia Ghering aangesteld als CEO Mosaic World

Patricia Ghering is de opvolger van Mosaic World eigenaar en oprichter Joost van Gestel, die zich gaat concentreren op de projectontwikkelingstak B-Right Urban Living. Ghering gaat leiding geven aan alle verhuur-, leegstandsbeheer- en beveiligingsactiviteiten binnen het paraplumerk Mosaic World.

Met Patricia Ghering trekt het bedrijf een ervaren bestuurder aan. Zij werkte sinds 2006 bij Facilicom Group waar ze diverse directiefuncties heeft bekleed. Ze was in het verleden onder meer commercieel directeur van een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland, directeur binnen de Franse organisatie en programmadirecteur strategische projecten binnen de holding. Ghering gaat divisies verhuur & exploitatie, leegstandsbeheer en beveiliging aansturen en wordt verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening en het optimaliseren van processen.

Van Gestel over de benoeming van Ghering: “Met de introductie van ons nieuwe paraplumerk Mosaic World en het opsplitsen van onze activiteiten in vier divisies onder een eigen naam, was de laatste stap in het proces het benoemen van een nieuwe CEO om verder invulling te geven aan deze nieuwe koers. Vanaf het eerste gesprek toonde Patricia een enorme drive om samen met onze medewerkers aan de slag te gaan met het ontwikkelen en beheren van fijne, veilige, passende en betaalbare woon- en werkruimtes voor tienduizenden mensen in Europa.”

Ik ben blij met het vertrouwen dat Joost en mijn nieuwe collega’s mij geven

PATRICIA GHERING

“Ik neem het stokje over van iemand die met veel liefde en vooral hard werken in 27 jaar tijd een zeer krachtig en pionierend bedrijf heeft neergezet dat een positieve bijdrage levert aan de huisvestingsuitdagingen van deze tijd. Een organisatie van deze omvang, in relatief korte tijd gerealiseerd, kent vanzelfsprekend wat groeistuipen. Ik ben er klaar voor om samen met het toegewijde en enthousiaste team de dienstverlening richting klanten en bewoners nog verder te verbeteren.”

Projectontwikkeling

Van Gestel gaat zich toeleggen op het verder uitbouwen van de projectontwikkeling divisie B-Right Urban Living. Samen met haar partners heeft B-Right Urban Living in 2020 duizenden betaalbare nieuwe woningen en studio’s gerealiseerd in Nederland. In de komende vijf jaar wil het deze ambitie voortzetten, ook buiten de landsgrenzen met het betreden van een tweede Europese markt, onder meer door nieuwbouw en het transformeren van leegstaande kantoorpanden. Van Gestel: “Ik krijg zelf meer energie wanneer ik kan bouwen aan een bedrijf en daar ga ik me nu weer meer op richten. Voor de andere drie Mosaic World divisies is Patricia met haar leiderschapskwaliteiten de juiste persoon op de juiste plaats.” Van Gestel blijft samen met CFO Peter Habraken verantwoordelijk voor alle private equity, investerings- en financieringsactiviteiten van Mosaic World.

Laatste nieuws