Monoma
  • News
  • 22-8-2022

Monoma begeleidt Finse minister in Aurora-project Espoo

De Finse minister van Binnenlandse Zaken, Maria Ohisalo, bracht een bezoek aan het Aurora Project van de stad Espoo. Gelegen in het historische park van het landhuis Träskända, biedt Monoma sinds februari 2022 tijdelijke culturele, recreatieve, werk- en woonruimtes aan op het terrein.

De minister was getriggerd door de resultaten die de transformatie van het pand, dat bestaat uit voormalig verpleeghuispanden en hun nevenfuncties, heeft bereikt. De faciliteiten zijn bijgewerkt om geschikt te zijn voor dit nieuwe doel met de lichtst mogelijke veranderingen en met respect voor de waardigheid en geschiedenis ervan. Na een ontmoeting met de verschillende bewoners, benadrukte ze in haar toespraak het initiatief van de gemeente Espoo en de samenwerking met ervaren bedrijven zoals Monoma om dit soort projecten te realiseren.The tour ended at the terrace of summer cafe Aiju, where all attending enjoyed drinks and good company.

We zijn er trots op deel uit te maken van dit inspirerende project en zien nog steeds veel kansen in heel Finland om soortgelijke projecten te realiseren.

JANNE NÄRERANTA, COMMERCIEEL MANAGER BIJ MONOMA

Laatste nieuws