B-Right Urban Living
  • News
  • 19-12-2023

Bouw eerste B-Right Urban Living project in Polen gestart

De bouw van het eerste project van B-Right Urban Living in Polen is begonnen. Het project, Nove Olendry, bestaande uit 98 kant-en-klare en volledig gemeubileerde huurappartementen en 138 parkeerplaatsen, zal klaar en beschikbaar zijn voor klanten in november 2025.

Nove Olendry ligt in Naramowice, een nieuw ontwikkelde woonwijk in Poznan. Het is ideaal gelegen tussen het stadscentrum en de weelderige groene buitenwijken van de stad. Parallel aan de ontwikkeling van Naramowice heeft de gemeente veel geïnvesteerd in de bereikbaarheid van Naramowice, waaronder een nieuwe tramlijn en snelwegknooppunt. De combinatie van de goede verbindingen, de nabijheid van verschillende parken en de beschikbaarheid van belangrijke woonvoorzieningen maakt Naramowice tot een aantrekkelijke en opkomende wijk binnen Poznan.

We zijn enthousiast over de start van onze investeringsactiviteiten in Polen te starten. We hebben nog een aantal fascinerende projecten in voorbereiding, zoals een studentencomplex op een toplocatie in Poznan.

ADAM KULTYS

We hebben nog een aantal fascinerende projecten in voorbereiding, zoals een studentencomplex op een toplocatie in Poznan. Met de uitvoering van deze projecten voegen we woningen van hoge kwaliteit toe aan de Poolse markt, met goede isolatie, laag energieverbruik en lage onderhoudskosten. Naast het feit dat we bijna 100 gezinnen gelukkig maken, stellen deze projecten ons in staat om onze Poolse activiteiten op te schalen, zodat dit het tweede land wordt wat betreft investeringsvolume in Europa", zegt Adam Kultys, verantwoordelijk voor acquisitie en projectmanagement voor B-Right Urban Living in Polen.

Laatste nieuws