Mosaic World
  • News
  • 18-3-2023

Accreditatie van de ISO-9001 bij Monoma en Plaza Resident Services

In 2022, voor het 17e jaar op rij zijn Monoma Nederland en Plaza Resident Services succesvol ISO-9001: Quality Management Systems gecertificeerd. Met het behalen van deze accreditatie verbeteren we continu de relatie tussen onze klanten en onze organisatie. De ISO-9001 norm is een garantie voor een consistente, transparante en betrouwbare werkwijze. Onze afdeling Business, Quality & Control bewaakt onze werkwijze in alle landen waar we momenteel actief zijn.

Naast ons 17e ISO-9001-certificaat hebben Monoma Ierland, Monoma Frankrijk en Monoma Finland voor het eerst een ISO-accreditatie ontvangen. Door de ISO-structuur in Finland, Frankrijk en Ierland te implementeren, hebben we nu een betere efficiëntie en consistentie van onze belangrijkste bedrijfspraktijken, een beter begrip van de behoeften van onze klanten en een betere regulering van succesvolle werkpraktijken. Daarnaast hebben we onze klanttevredenheid, ons risicomanagement en onze interne communicatie verbeterd.

Bij Mosaic World leggen we de lat voor onszelf altijd een stukje hoger en streven we ernaar onze organisatie, onze werkwijze en onze relatie met onze klanten continu te verbeteren.

Laatste nieuws